Takeaway
69 25 88 88
Dronningensgt. 27, 1530 Moss
Forretter
-
Dim Sum (Ha Gau) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) 130,-
Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kanton
-
Kylling Vårrull 鸡肉春卷 * G, SE 98,-
Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker
-
Wonton Suppe 混沌汤 * G, SE 135,-
med kylling, vårløk, koriander
-
Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) 119,-
Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus
-
Peking Suppe 酸辣汤 * S, E 135,-
Med kylling, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk. Sterkhetsgrad: Mild
-
Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE 145,-
Panert scampi med sursøt chili saus
-
Vegetar vårrull 素春卷 * G,SE 93,-
fylt med grønnsaker
Fisk -og skalldyrretter
-
Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN) 238,-
Wokstekt og serveres med løk, paprika og brokkoli med szechuan-chilisaus. Sterkhetsgrad: Medium
-
Jiao Yan Kongereker 椒盐虾 * G, SK 238,-
En anerkjent kantonesisk spesialitet serveres med frisk salat og sursøt chilisaus
-
Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (SE, M) 289,-
Hot pot med kamskjell, store reker og steinbit, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus
Kjøttretter
-
Hjemmelaget Crispy Duck (som hovedrett) * G, SL, (S, SE) 298,-
Sprøstekt soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus
-
Xiang Jian And 香煎鸭 * SL 308,-
Sprøstekt andebryst serveres med grønnsaker og hoi sin saus
-
Cha Siu (BBQ svinekjøtt) * (S) 238,-
Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao
-
Lam ala Peking Hot Pot * (S, SE) 298,-
Tynne marinerte skiver av lam indrefilet med shiitake sopp, løk, vårløk i hvitløk- chilipeppersaus. Sterkhetsgrad: Medium
-
Hu Lu Kylling * G, SL, (S, SE) 255,-
er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus
-
Kam Gong Hot Pot * SK, (S, SE)炸龙虾 * SK 289,-
Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam indrefilet og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus. Sterkhetsgrad: Medium
-
Oksefilet Szechuan Style * (G, S, SE) 259,-
Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot». Sterkhetsgrad: Medium
-
Kylling Gong Bao * (N, S, SE) 199,-
Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨. Sterkhetsgrad: Medium
-
Kylling Kanton 咕咾肉 215,-
Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, paprika og sursøt saus
-
Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE 269,-
Finstrimlet oksefilet, sprøstekes, serveres med sesamfrø, paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus
-
Kinesisk Pepperbiff * (S, SE, SL) 389,-
En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse serveres med paprika, løk, shiitake sopp og peppersaus
-
Kylling i Karri * (M) 215,-
Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus
-
Husets stekt ris med biff/kylling * E 199,-
-
Husets stekte nudler med biff/kylling * E, G, (S, SE) 225,-
-
Husets stekte nudler med scampi * E, G, SK (S, SE) 225,-
Vegetarretter
-
Four Season Hot Pot * (S, SE) 195,-
En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus
-
TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) 219,-
med grønnsaker
-
Husets stekt ris med grønnsaker * E 195,-
-
Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) 195,-
Barnemeny
-
Pølsemeny (2 pølser med pommes frites) * (SL) 129,-
-
Innbakt kylling med pommes frites 145,-
* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt