Takeaway
69 25 88 88
Dronningensgt. 27, 1530 Moss
Forretter
-
YAKI Dumplings * G, S 129,-
Frityrstekt dumplings med risnudler, løk og reddik
-
Dim Sum (Ha Gau) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) 139,-
Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kanton
-
Kylling Vårrull 鸡肉春卷 * G, SE 108,-
Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker
-
Wonton Suppe 混沌汤 * E, G, SE 145,-
med kylling, vårløk, koriander
-
Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) 129,-
Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus
-
Peking Suppe 酸辣汤 * E, S, E 145,-
Med kylling, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk. Sterkhetsgrad: Mild
-
Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE 159,-
Panert scampi med sursøt chili saus
-
Vegetar vårrull 素春卷 * G,SE 108,-
fylt med grønnsaker
Fisk -og skalldyrretter
-
Spicy Kongereker * E, SK, (S, SE, SN) 268,-
Wokstekt og serveres med løk, paprika og brokkoli med szechuan-chilisaus. Sterkhetsgrad: Medium
-
Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * E, B, F, SK, (SE, M) 319,-
Hot pot med kamskjell, store reker og steinbit, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus
Kjøttretter
-
Hjemmelaget Crispy Duck (som hovedrett) * G, SL, (S, SE) 318,-
Sprøstekt soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus
-
Xiang Jian And 香煎鸭 * SL 339,-
Sprøstekt andebryst serveres med grønnsaker og hoi sin saus
-
Lam ala Peking Hot Pot * E, (S, SE) 298,-
Tynne marinerte skiver av lam indrefilet med shiitake sopp, løk, vårløk i hvitløk- chilipeppersaus. Sterkhetsgrad: Medium
-
Hu Lu Kylling * G, SL, (S, SE) 275,-
er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus
-
Kam Gong Hot Pot * E, SK, (S, SE)炸龙虾 * SK 298,-
Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam indrefilet og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus. Sterkhetsgrad: Medium
-
Oksefilet Szechuan Style * E, (G, S, SE) 279,-
Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot». Sterkhetsgrad: Medium
-
Kylling Gong Bao * E, (N, S, SE) 199,-
Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨. Sterkhetsgrad: Medium
-
Kylling Kanton 咕咾肉 * E 259,-
Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, paprika og sursøt saus
-
Gan Shao Biff 干烧牛柳 * E, SE 289,-
Finstrimlet oksefilet, sprøstekes, serveres med sesamfrø, paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus
-
Kinesisk Pepperbiff * E, (S, SE, SL) 398,-
En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse serveres med paprika, løk, shiitake sopp og peppersaus
-
Kylling i Karri * E, (M) 259,-
Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus
-
Husets stekt ris med biff/kylling * E 229,-
-
Husets stekte nudler med biff/kylling * E, G, (S, SE) 249,-
-
Husets stekte nudler med scampi * E, G, SK (S, SE) 249,-
Vegetarretter
-
Four Season Hot Pot * (S, SE) 229,-
En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus
-
TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) 239,-
med grønnsaker
-
Husets stekt ris med grønnsaker * E 229,-
-
Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) 229,-
Barnemeny
-
Pølsemeny (2 pølser med pommes frites) * (SL) 139,-
-
Innbakt kylling med pommes frites * E 159,-
* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt