Meny

Julemeny
Hovedretter
Kokte poteter til hovedrettene
-
Juletallerken * M, (G) Kr. 375,-
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse med surkål og tyttebær
-
Ribbetallerken * (G) Kr. 375,-
med surkål og tyttebær
-
Pinnekjøtt * (M) Kr. 495,-
med kålrotstappe
-
Lutefisk * (G, SO) Kr. 550,-
med tilbehør
-
Riskrem * M Kr. 126,-
med skogsbærsaus
Forretter
-
Stekt kamskjell 煎带子 * B, SL, (G, S, SE) Kr. 159,-
med asparges
-
Ha Gau (Dim Sum) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) Kr. 130,-
Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kantont
-
Spørestekt vårrull 春卷 * G, S, SE Kr. 93,-
Fylt med svinekjøtt og grønnsaker
-
Wonton suppe 混沌汤 * G, SE Kr. 135,-
med kylling, vårløk, koriander
-
Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) Kr. 109,-
Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus
-
Peking Suppe 酸辣汤* S, E Kr. 135,-
Med bbq svinekjøtt, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk.
-
Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE Kr. 139,-
Panert scampi med sursøt chili saus
-
Vegetar Vårrull 素春卷 * G, SE Kr. 89,-
fylt med grønnsaker
-
Kylling Vårrull 鸡肉春卷* G, S, SE Kr. 93,-
Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker
Selskapsmeny 3 Retters middag
-
KLASSISK SET MENY 470,- pr. person
Kylling vårrull * G, S, SE
Crispy Duck som hovedrett * G, SL, (S, SE)
Valgfri dessert fra vår dessert meny
-
ROYAL SET MENY (hovedretter på deling) 520,- pr. person
(Min. 2 personer)
Stekt kamskjell * B, SL, (G, S, SE)
Xiang Jian And * G, SL
Vilt Royal * (G, M, SO)
Valgfri dessert fra vår dessert meny

Fisk- og skalldyrretter
-
Songshu Uer (Ekornfisk) Kr. 350,-
Kjøkkensjefens spesielle anbefaling. Hel frityrstekt uer, servers med sursøt saus. For en til to personer.
-
Panert Steinbit Kr. 239,-
Med grønnsaker og sursøt saus
-
Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (SE, M) Kr. 269,-
Hot pot med kamskjell, store reker og steinbit, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus
-
Jiao Yan Kongereker 椒盐虾 * G, SK Kr. 198,-
En anerkjent kantonesisk spesialitet serveres med frisk salat og sursøt chili saus
-
Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN) Kr. 198,-
Wokstekt og serveres med grønnsaker og szechuan chilisaus.
-
Frityrstekt Hummer og Kongereker 炸龙虾 * SK Kr. 298,-
Halv hummer friteres sammen med store reker og serveres med ananas, paprika og sursøt saus
-
Lung Ha 泰式龙虾 * B, F, SK, (G, S, SE, SN) Kr. 369,-
Halv hummer, kamskjell, store reker og steinbit. Serveres med wokstekte grønnsaker og Szechuan chilisaus.
-
Szechuan Chef Hot Pot 东洋海鲜煲 * B, F, SK, (S, SE) Kr. 298,-
Wokstekte ¨Tiger¨ reker, kamskjell, scampi og steinbit med grønnsaker serveres i ildfast form med Tom Yum saus.
Kjøttretter
-
Crispy Duck 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 269,-
Strimlet soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus
-
Cha Siu (BBQ svinekjøtt) 叉烧 * (S) Kr. 198,-
Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao
-
Lam ala Peking Hot Pot 葱爆羊肉煲 * (S, SE) Kr. 278,-
Tynne marinerte skiver av lam indrefilet med shiitake sopp, grønnsaker i chilipepper saus
-
Hu Lu Kylling 葫芦鸡 * G, SL, (S, SE) Kr. 225,-
er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Sprøstekt soyabraisert kylling med kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus
-
Vilt Royal 煎烤鹿肉 * (G, M, SO) Kr. 398,-
Stekt hjortefilet med bacon, serveres med sopp, asparges, viltsaus og råstekte poteter
-
Kam Gong Hot Pot 锦江煲 * SK, (S, SE) Kr. 269,-
Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam indrefilet og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus.
-
Oksefilet Szechuan Style 四川牛肉 * (G, S, SE) Kr. 239,-
Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot».
-
Kylling Gong Bao 宫保鸡 * (N, S, SE) Kr. 199,-
Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨.
-
Kylling Kanton 咕咾肉 Kr. 195,-
Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, paprika og sursøt saus
-
Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE Kr. 239,-
Finstrimlet oksefilet, sprøstekes med sesamfrø. Servers med paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus
-
Xiang Jian And 香煎鸭 * G, SL Kr. 279,-
Sprøstekt andebryst serveres med grønnsaker og hoi sin saus
-
Kinesisk Pepperbiff 黑椒牛柳 * (S, SE, SL) Kr. 359,-
En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse, serveres med grønnsaker, sopp og peppersaus.
-
Kylling i Karri 咖喱鸡 * (M) Kr. 195,-
Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus
-
Husets stekt ris med biff/kylling * E Kr. 195,-
-
Husets stekt nudler med biff/kylling * E, G, (S, SE) Kr. 195,-
-
Husets stekte nudler med scampi *E, G, SK (S, SE) Kr. 195,-

Barnemeny
-
Pølsemeny (2 pølser med pommes frites) * (SL) Kr. 109,-
-
Innbakt kylling med pommes frites eller ris Kr. 139,-
Vegetarretter
-
Four Season Hot Pot * (S, SE) Kr. 185,-
En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus
-
TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) Kr. 195,-
med grønnsaker
-
Husets stekt ris med grønnsaker * E Kr. 185,-
-
Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) Kr. 185,-

Kjøkkensjefens anbefaling
Peking and
* G, SL, (S, SE)
Minimum 2 personer. Må bestilles 2 dager i forveien
Pris kr. 580 pr. person
Denne berømte retten serveres slik den serveres i Beijing:
Serveres med 3 forskjellige varianter
- Andekjøtt med kinesiske pannekaker, pakkes med hoi-sin saus, vårløk og agurk
- Andesuppe
- Finstrimlet andekjøtt wokstekt med ingefær, vårløk, paprika, og løk i en soyabønnesaus
- Valgfri dessert fra vår dessertmeny
* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt
Desserter
-
Mango Sago Perler med kokosmelk Kr. 126,-
Tradisjonell dessert fra Asia
-
Is ala Ming Kr. 109,-
A. Sorbet med friske frukter
B. Sjokolade- og vanlijeis med friske frukter * M, N -
Husets panna cotta med bringebærsaus * M Kr. 126,-
-
Hjemmelaget karamellpudding * E, M Kr. 126,-
med karamellsaus og friske frukter
-
Frityrstekt Banan * G, M, N Kr. 126,-
med is og sirup
-
Hjemmelaget sjokolademousse * M Kr. 126,-
med sorbet og friske frukter
-
Frityrstekt camembert ost * E, G, M, N Kr. 126,-
med vaniljeis og friske frukter
* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt