Meny

Forretter
-
Stekt kamskjell 煎带子 * B, SL, (G, S, SE) Kr. 139,-
med asparges
-
Ha Gau (Dim Sum) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) Kr. 120,-
Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kantont
-
Spørestekt vårrull 春卷 * G, S, SE Kr. 89,-
Fylt med svinekjøtt og grønnsaker
-
Tom Yum Sjømat suppe 东洋汤 * B, F, SK, (S) Kr. 120,-
med kamskjell, fisk og store reker. Syrlig og skarp.
-
Crispy Duck 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 149,-
Fritert and finstrimles og serveres med kinesiske pannekaker, vårløk, agurk og hoi-sin saus.
-
Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) Kr. 96,-
Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus
-
Peking Suppe 酸辣汤* S, E Kr. 115,-
Med andekjøtt, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk.
-
Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE Kr. 129,-
Panert scampi med sursøt chili saus
-
Vegetar Vårrull 素春卷 * G, SE Kr. 82,-
fylt med grønnsaker
-
Siu Long Bao (Dim Sum) 上海小笼包 * G, SE Kr. 160,-
Spesialitet fra Shanghai regionen, fylt med svinekjøtt og vårløk, dampet og severes med dipsaus
-
Kylling Vårrull 鸡肉春卷* G, S, SE Kr. 86,-
Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker
-
Siu Mai (Dim Sum) 烧卖* G, SK, SE (S, SE) Kr. 140,-
Med scampi og svinekjøtt, dampet og serveres med dipsaus. Klassisk smårett fra Kanton
-
Kyllingspyd 鸡窜* G, S Kr. 135,-
Soyabasert kyllingspyd med koriander og sesam
-
Dim Sum SET MENY 点心套餐 * G, SK, SE (S, SE) Kr. 190,-
Ha Gau, Siu Mai og Siu Long Bao (2 av hver)
Selskapsmeny 3 Retters middag (min. 2 personer)
-
3 Retters middag - KLASSISK SET MENY Kr. 450,- pr. person
Sprøstekt vårrull * G, S, SE
Crispy Duck som hovedrett * G, SL, (S, SE)
Valgfri dessert fra vår dessert meny
-
3 Retters middag - ROYAL SET MENY (hovedretter på deling) Kr. 580,- pr. person
Stekt kamskjell * B, SL, (G, S, SE)
Xiang Jian And * (SL, S)
Vilt Royal * G, (M, SO)
Valgfri dessert fra vår dessert meny

Fisk- og skalldyrretter
-
Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (SE, M) Kr. 268,-
Hot pot med kamskjell, store reker og steinbit, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus
-
Innbakt Kongereker * SK, G Kr. 235,-
med ananas, paprika, løk og sursøtsaus.
-
Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN) Kr. 198,-
Wokstekt og serveres med grønnsaker og szechuan chilisaus.
-
Frityrstekt Hummer og Kongereker 炸龙虾 * SK Kr. 298,-
Halv hummer friteres sammen med store reker og serveres med ananas, paprika og sursøt saus
-
Lung Ha 泰式龙虾 * B, F, SK, (G, S, SE, SN) Kr. 369,-
Halv hummer, kamskjell, store reker og steinbit. Serveres med wokstekte grønnsaker og Szechuan chilisaus.
-
Szechuan Chef Hot Pot 东洋海鲜煲 * B, F, SK, (S, SE) Kr. 298,-
Wokstekte ¨Tiger¨ reker, kamskjell, scampi og steinbit med grønnsaker serveres i ildfast form med Tom Yum saus.
Kjøttretter
-
Hjemmelaget Crispy Duck (som hovedrett) 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 269,-
Sprøstekt soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus
-
Cha Siu (BBQ svinekjøtt) 叉烧 * (S) Kr. 198,-
Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao
-
Lammecarré * (S, SE, SL) Kr. 279,-
Serveres med grønnsaker og peppersaus
-
Lam ala Peking Hot Pot 葱爆羊肉煲 * (S, SE) Kr. 279,-
Tynne marinerte skiver av lam indrefilet med shiitake sopp, grønnsaker i chilipepper saus
-
Hu Lu Kylling 葫芦鸡 * G, SL, (S, SE) Kr. 216,-
er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Sprøstekt soyabraisert kylling med kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus
-
Vilt Royal 煎烤鹿肉 * (G, M, SO) Kr. 390,-
Stekt hjortefilet med bacon, serveres med sopp, asparges, viltsaus og råstekte poteter
-
Kam Gong Hot Pot 锦江煲 * SK, (S, SE) Kr. 265,-
Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam indrefilet og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus.
-
Dou Chi Andebryst 豆豉鸭丝 * (S, SE) Kr. 269,-
Andebryst i skiver, wokstekt med sesongens grønnsaker og svartbønner saus
-
Oksefilet Szechuan Style 四川牛肉 * (G, S, SE) Kr. 229,-
Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot».
-
Kylling Gong Bao 宫保鸡 * (N, S, SE) Kr. 199,-
Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨.
-
Kylling Kanton 咕咾肉 Kr. 196,-
Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, paprika og sursøt saus
-
Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE Kr. 249,-
Finstrimlet oksefilet, sprøstekes med sesamfrø. Servers med paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus
-
Xiang Jian And 香煎鸭 * SL Kr. 289,-
Grillet andebryst serveres med grønnskaer og hoi sin saus
-
Tiger reke og Biff -Surf and turf 煎大虾牛柳 * SK, (G, S, SE, SL) Kr. 339,-
Pannestekte ¨tiger¨ reke og indrefilet av okse serveres med asparges og søt hvitløk- chili saus.
-
Kinesisk Pepperbiff 黑椒牛柳 * (S, SE, SL) Kr. 339,-
En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse serveres med paprika, løk, shiitake sopp og peppersaus
-
Kylling i Karri 咖喱鸡 * (M) Kr. 196,-
Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus
-
Husets stekt ris med biff/kylling * E Kr. 195,-
-
Husets stekt nudler med biff/kylling * E, G, (S, SE) Kr. 195,-
-
Husets stekte nudler med scampi *E, G, SK (S, SE) Kr. 195,-

Barnemeny
-
Pølsemeny (2 pølser med pommes frites) * (SL) Kr. 98,-
-
Husets stekt ris med biff/grønnsaker * E Kr. 135,-
-
Husets stekt nudler med kylling/grønnsaker * E, G, (S, SE) Kr. 135,-
-
Innbakt kylling med pommes frites Kr. 135,-
Vegetarretter
-
Four Season Hot Pot * (S, SE) Kr. 175,-
En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus
-
TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) Kr. 188,-
med grønnsaker
-
Husets stekt ris med grønnsaker * E Kr. 170,-
-
Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) Kr. 170,-

Kjøkkensjefens anbefaling
Peking and
* G, SL, (S, SE)
Minimum 2 personer. Må bestilles 2 dager i forveien
Pris kr. 650 pr. person
Denne berømte retten serveres slik den serveres i Beijing:
Serveres med 3 forskjellige varianter
- Andekjøtt med kinesiske pannekaker, pakkes med hoi-sin saus, vårløk og agurk
- Andesuppe
- Finstrimlet andekjøtt wokstekt med ingefær, vårløk, paprika, og løk i en soyabønnesaus
- Valgfri dessert fra vår dessertmeny
* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt
Desserter
-
Mango Sago Perler med kokosmelk Kr. 119,-
Tradisjonell dessert fra Asia
-
Is ala Ming Kr. 98,-
A. Sorbet med friske frukter
B. Sjokolade- og vanlijeis med friske frukter * M, N -
Husets panna cotta med bringebærsaus * M Kr. 119,-
-
Hjemmelaget karamellpudding * E, M Kr. 119,-
med karamellsaus og friske frukter
-
Frityrstekt Banan * G, M, N Kr. 119,-
med is og sirup
-
Hjemmelaget sjokolademousse * M Kr. 119,-
med sorbet og friske frukter
-
Frityrstekt camembert ost * E, G, M, N Kr. 119,-
med vaniljeis og friske frukter
* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt