Meny

Julemeny

Serveres fra 17.November til og med 23. Desember.  Forhåndsbestilling før 17. November.

Hovedretter

Kokte poteter til hovedrettene

  • Juletallerken * M, (G) Kr. 375,-

    Ribbe, medisterkaker, medisterpølse med surkål og tyttebær

  • Ribbetallerken * (G) Kr. 375,-

    med surkål og tyttebær

  • Pinnekjøtt * (M) Kr. 495,-

    med kålrotstappe

  • Lutefisk * (G, SO) Kr. 550,-

    med tilbehør

Dessert
  • Riskrem * M Kr. 125,-

    med skogsbærsaus

Forretter

  • Stekt kamskjell 煎带子 * B, SL, (G, S, SE) Kr. 179,-

    med asparges

  • Ha Gau (Dim Sum) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) Kr. 130,-

    Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kantont

  • Wonton suppe 混沌汤 * G, SE Kr. 135,-

    med kylling, vårløk, koriander

  • Siu Mai (Dim Sum) * G, E, SE Kr. 120,-

    Fylt med svinekjøtt og dipsaus

  • Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) Kr. 119,-

    Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus

  • Peking Suppe 酸辣汤* S, E Kr. 135,-

    Med kylling, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk.

  • Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE Kr. 145,-

    Panert scampi med sursøt chili saus

  • Vegetar Vårrull 素春卷 * G, SE Kr. 93,-

    fylt med grønnsaker

  • Kylling Vårrull 鸡肉春卷* G, S, SE Kr. 98,-

    Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker

Selskapsmeny 3 Retters middag

  • KLASSISK SET MENY 498,- pr. person

    Kylling vårrull * G, S, SE
    Crispy Duck som hovedrett * G, SL, (S, SE)
    Valgfri dessert fra vår dessert meny

  • ROYAL SET MENY (hovedretter på deling) 598,- pr. person

    (Min. 2 personer)
    Stekt kamskjell * B, SL, (G, S, SE)
    Xiang Jian And * G, SL
    Vilt Royal * (G, M, SO)
    Valgfri dessert fra vår dessert meny

Fisk- og skalldyrretter

  • Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (SE, M) Kr. 279,-

    Hot pot med kamskjell, store reker og steinbit, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus

  • Jiao Yan Kongereker 椒盐虾 * G, SK Kr. 218,-

    En anerkjent kantonesisk spesialitet serveres med frisk salat og sursøt chili saus

  • Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN) Kr. 218,-

    Wokstekt og serveres med grønnsaker og szechuan chilisaus.

  • Hummer med Frityrstekt Kongereker 炸龙虾 * SK Kr. 298,-

    Halv hummer serveres sammen med friterte store reker. Med ananas, paprika og sursøt saus

  • Lung Ha 泰式龙虾 * B, F, SK, (G, S, SE, SN) Kr. 369,-

    Halv hummer, kamskjell, store reker og steinbit. Serveres med wokstekte grønnsaker og Szechuan chilisaus.

  • Szechuan Chef Hot Pot 东洋海鲜煲 * B, F, SK, (S, SE) Kr. 298,-

    Wokstekte ¨Tiger¨ reker, kamskjell, scampi og steinbit med grønnsaker serveres i ildfast form med Tom Yum saus.

Kjøttretter

  • Crispy Duck 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 298,-

    Strimlet soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus

  • Cha Siu (BBQ svinekjøtt) 叉烧 * (S) Kr. 218,-

    Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao

  • Lam ala Peking Hot Pot 葱爆羊肉煲 * (S, SE) Kr. 298,-

    Tynne marinerte skiver av lam indrefilet med shiitake sopp, grønnsaker i chilipepper saus

  • Hu Lu Kylling 葫芦鸡 * G, SL, (S, SE) Kr. 235,-

    er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Sprøstekt soyabraisert kylling med kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus

  • Vilt Royal 煎烤鹿肉 * (G, M, SO) Kr. 398,-

    Stekt hjortefilet, serveres med sopp, asparges, viltsaus og råstekte poteter

  • Kam Gong Hot Pot 锦江煲 * SK, (S, SE) Kr. 279,-

    Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam indrefilet og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus.

  • Oksefilet Szechuan Style 四川牛肉 * (G, S, SE) Kr. 239,-

    Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot».

  • Kylling Gong Bao 宫保鸡 * (N, S, SE) Kr. 199,-

    Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨.

  • Kylling Kanton 咕咾肉 Kr. 195,-

    Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, paprika og sursøt saus

  • Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE Kr. 259,-

    Finstrimlet oksefilet, sprøstekes med sesamfrø. Servers med paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus

  • Xiang Jian And 香煎鸭 * G, SL Kr. 298,-

    Sprøstekt andebryst serveres med grønnsaker og hoi sin saus

  • Kinesisk Pepperbiff 黑椒牛柳 * (S, SE, SL) Kr. 369,-

    En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse, serveres med grønnsaker, sopp og peppersaus.

  • Kylling i Karri 咖喱鸡 * (M) Kr. 195,-

    Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus

  • Husets stekt ris med biff/kylling * E Kr. 195,-
  • Husets stekt nudler med biff/kylling * E, G, (S, SE) Kr. 195,-
  • Husets stekte nudler med scampi *E, G, SK (S, SE) Kr. 195,-

Barnemeny

  • Pølsemeny (2 pølser med pommes frites) * (SL) Kr. 109,-
  • Innbakt kylling med pommes frites eller ris Kr. 139,-

Vegetarretter

  • Four Season Hot Pot * (S, SE) Kr. 185,-

    En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus

  • TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) Kr. 195,-

    med grønnsaker

  • Husets stekt ris med grønnsaker * E Kr. 185,-
  • Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) Kr. 185,-

Kjøkkensjefens anbefaling
Peking and

* G, SL, (S, SE)

Minimum 2 personer. Må bestilles 2 dager i forveien

Pris kr. 598 pr. person

Denne berømte retten serveres slik den serveres i Beijing:
Serveres med 3 forskjellige varianter

  1. Andekjøtt med kinesiske pannekaker, pakkes med hoi-sin saus, vårløk og agurk
  2. Andesuppe
  3. Finstrimlet andekjøtt wokstekt med ingefær, vårløk, paprika, og løk i en soyabønnesaus
  4. Valgfri dessert fra vår dessertmeny

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)

B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt

Desserter

  • Mango Sago Perler med kokosmelk Kr. 129,-

    Tradisjonell dessert fra Asia

  • Is ala Ming Kr. 109,-

    A. Sorbet med friske frukter
    B. Sjokolade- og vanlijeis med friske frukter * M, N

  • Husets panna cotta med bringebærsaus * M Kr. 129,-
  • Hjemmelaget karamellpudding * E, M Kr. 129,-

    med karamellsaus og friske frukter

  • Frityrstekt Banan * G, M, N Kr. 129,-

    med is og sirup

  • Hjemmelaget sjokolademousse * M Kr. 129,-

    med sorbet og friske frukter

  • Frityrstekt camembert ost * E, G, M, N Kr. 129,-

    med vaniljeis og friske frukter

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt