Meny

Forretter

  • Stekt kamskjell 煎带子 * B, SL, (G, S, SE) Kr. 139,-

    med asparges

  • Ha Gau (Dim Sum) 虾饺 * E, SK, (G, S, SE) Kr. 120,-

    Marinerte store reker i rispasta, dampet Klassisk smårett (dim sum) fra Kantont

  • Spørestekt vårrull 春卷 * G, S, SE Kr. 89,-

    Fylt med svinekjøtt og grønnsaker

  • Tom Yum Sjømat suppe 东洋汤 * B, F, SK, (S) Kr. 120,-

    med kamskjell, fisk og store reker. Syrlig og skarp.

  • Crispy Duck 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 149,-

    Fritert and finstrimles og serveres med kinesiske pannekaker, vårløk, agurk og hoi-sin saus.

  • Gau Ji 煎饺 * G, (S, SE) Kr. 96,-

    Pannestekt dumplings med kyliing. Serveres med hjemmelaget dipsaus

  • Peking Suppe 酸辣汤* S, E Kr. 115,-

    Med andekjøtt, gulrot, bambusskudd, sjampinjong kinesisk sopp, egg og vårløk.

  • Tempura Prawn 炸大虾 * G, SK, SE Kr. 129,-

    Panert scampi med sursøt chili saus

  • Vegetar Vårrull 素春卷 * G, SE Kr. 82,-

    fylt med grønnsaker

  • Siu Long Bao (Dim Sum) 上海小笼包 * G, SE Kr. 160,-

    Spesialitet fra Shanghai regionen, fylt med svinekjøtt og vårløk, dampet og severes med dipsaus

  • Kylling Vårrull 鸡肉春卷* G, S, SE Kr. 86,-

    Sprøstekt vårrull fylt med kylling og grønnsaker

  • Siu Mai (Dim Sum) 烧卖* G, SK, SE (S, SE) Kr. 140,-

    Med scampi og svinekjøtt, dampet og serveres med dipsaus. Klassisk smårett fra Kanton

  • Kyllingspyd 鸡窜* G, S Kr. 135,-

    Soyabasert kyllingspyd med koriander og sesam

  • Dim Sum SET MENY 点心套餐 * G, SK, SE (S, SE) Kr. 190,-

    Ha Gau, Siu Mai og Siu Long Bao (2 av hver)

Selskapsmeny 3 Retters middag (min. 2 personer)

  • 3 Retters middag - KLASSISK SET MENY Kr. 450,- pr. person

    Sprøstekt vårrull * G, S, SE
    Crispy Duck som hovedrett * G, SL, (S, SE)
    Valgfri dessert fra vår dessert meny

  • 3 Retters middag - ROYAL SET MENY (hovedretter på deling) Kr. 580,- pr. person

    Stekt kamskjell * B, SL, (G, S, SE)
    Xiang Jian And * (SL, S)
    Vilt Royal * G, (M, SO)
    Valgfri dessert fra vår dessert meny

Fisk- og skalldyrretter

  • Sam Sin Hot Pot 咖喱三鲜 * B, F, SK, (SE, M) Kr. 268,-

    Hot pot med kamskjell, store reker og steinbit, serveres med grønnsaker og hjemmelaget kokoskarrisaus

  • Innbakt Kongereker * SK, G Kr. 235,-

    med ananas, paprika, løk og sursøtsaus.

  • Spicy Kongereker * SK, (S, SE, SN) Kr. 198,-

    Wokstekt og serveres med grønnsaker og szechuan chilisaus.

  • Frityrstekt Hummer og Kongereker 炸龙虾 * SK Kr. 298,-

    Halv hummer friteres sammen med store reker og serveres med ananas, paprika og sursøt saus

  • Lung Ha 泰式龙虾 * B, F, SK, (G, S, SE, SN) Kr. 369,-

    Halv hummer, kamskjell, store reker og steinbit. Serveres med wokstekte grønnsaker og Szechuan chilisaus.

  • Szechuan Chef Hot Pot 东洋海鲜煲 * B, F, SK, (S, SE) Kr. 298,-

    Wokstekte ¨Tiger¨ reker, kamskjell, scampi og steinbit med grønnsaker serveres i ildfast form med Tom Yum saus.

Kjøttretter

  • Hjemmelaget Crispy Duck (som hovedrett) 香酥鸭 * G, SL, (S, SE) Kr. 269,-

    Sprøstekt soyabraisert and. Serveres med kinesiske pannekaker og Hoi-sin saus

  • Cha Siu (BBQ svinekjøtt) 叉烧 * (S) Kr. 198,-

    Helstekt marinert svinekjøtt i ovnen, skives og wokstekes med friske grønnsaker. Meget populær cuisine i Kanton, Hong Kong og Macao

  • Lammecarré * (S, SE, SL) Kr. 279,-

    Serveres med grønnsaker og peppersaus

  • Lam ala Peking Hot Pot 葱爆羊肉煲 * (S, SE) Kr. 279,-

    Tynne marinerte skiver av lam indrefilet med shiitake sopp, grønnsaker i chilipepper saus

  • Hu Lu Kylling 葫芦鸡 * G, SL, (S, SE) Kr. 216,-

    er en tradisjonell rett fra Xi'an, Shaanxi provinsen. Sprøstekt soyabraisert kylling med kinesiske smilebrød, vårløk, agurk, hoi-sin og søt chilisaus

  • Vilt Royal 煎烤鹿肉 * (G, M, SO) Kr. 390,-

    Stekt hjortefilet med bacon, serveres med sopp, asparges, viltsaus og råstekte poteter

  • Kam Gong Hot Pot 锦江煲 * SK, (S, SE) Kr. 265,-

    Under lokket i en ildfast form finner du store reker, kylling, lam indrefilet og oksefilet med grønnsaker i hvitløk- og chilipeppersaus.

  • Dou Chi Andebryst 豆豉鸭丝 * (S, SE) Kr. 269,-

    Andebryst i skiver, wokstekt med sesongens grønnsaker og svartbønner saus

  • Oksefilet Szechuan Style 四川牛肉 * (G, S, SE) Kr. 229,-

    Med friske grønnsaker. Smaksrik og «hot».

  • Kylling Gong Bao 宫保鸡 * (N, S, SE) Kr. 199,-

    Med cashew nøtter, en berømt klassiker fra Szechuan distriktet i Kina. Meget smaksrik, ¨skarp og sterk¨.

  • Kylling Kanton 咕咾肉 Kr. 196,-

    Frityrstekte kyllingfilet i biter med ananas, paprika og sursøt saus

  • Gan Shao Biff 干烧牛柳 * SE Kr. 249,-

    Finstrimlet oksefilet, sprøstekes med sesamfrø. Servers med paprika, løk og vårløk med asiatisk søt-chilisaus

  • Xiang Jian And 香煎鸭 * SL Kr. 289,-

    Grillet andebryst serveres med grønnskaer og hoi sin saus

  • Tiger reke og Biff -Surf and turf 煎大虾牛柳 * SK, (G, S, SE, SL) Kr. 339,-

    Pannestekte ¨tiger¨ reke og indrefilet av okse serveres med asparges og søt hvitløk- chili saus.

  • Kinesisk Pepperbiff 黑椒牛柳 * (S, SE, SL) Kr. 339,-

    En av spesialitetene fra Kanton. Indrefilet av okse serveres med paprika, løk, shiitake sopp og peppersaus

  • Kylling i Karri 咖喱鸡 * (M) Kr. 196,-

    Marinert kyllingfilet serveres med wokgrønnsaker og hjemmelaget karrisaus

  • Husets stekt ris med biff/kylling * E Kr. 195,-
  • Husets stekt nudler med biff/kylling * E, G, (S, SE) Kr. 195,-
  • Husets stekte nudler med scampi *E, G, SK (S, SE) Kr. 195,-

Barnemeny

Vegetarretter

  • Four Season Hot Pot * (S, SE) Kr. 175,-

    En nydelig kombinasjon av årstidens beste grønnsaker. serveres i en hot pot med hoi-sin saus

  • TOFU vegetar Hot Pot * (S, SE) Kr. 188,-

    med grønnsaker

  • Husets stekt ris med grønnsaker * E Kr. 170,-
  • Husets stekte nudler med grønnsaker * E, G, (S, SE) Kr. 170,-

Kjøkkensjefens anbefaling
Peking and

* G, SL, (S, SE)

Minimum 2 personer. Må bestilles 2 dager i forveien

Pris kr. 650 pr. person

Denne berømte retten serveres slik den serveres i Beijing:
Serveres med 3 forskjellige varianter

  1. Andekjøtt med kinesiske pannekaker, pakkes med hoi-sin saus, vårløk og agurk
  2. Andesuppe
  3. Finstrimlet andekjøtt wokstekt med ingefær, vårløk, paprika, og løk i en soyabønnesaus
  4. Valgfri dessert fra vår dessertmeny

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)

B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt

Desserter

  • Mango Sago Perler med kokosmelk Kr. 119,-

    Tradisjonell dessert fra Asia

  • Is ala Ming Kr. 98,-

    A. Sorbet med friske frukter
    B. Sjokolade- og vanlijeis med friske frukter * M, N

  • Husets panna cotta med bringebærsaus * M Kr. 119,-
  • Hjemmelaget karamellpudding * E, M Kr. 119,-

    med karamellsaus og friske frukter

  • Frityrstekt Banan * G, M, N Kr. 119,-

    med is og sirup

  • Hjemmelaget sjokolademousse * M Kr. 119,-

    med sorbet og friske frukter

  • Frityrstekt camembert ost * E, G, M, N Kr. 119,-

    med vaniljeis og friske frukter

* ALLERGIER (saus/tilbehør i parantes)
B: Bløtdyr | E: Egg | F: Fisk | G: Hvetemel | L: Lupin | M: Melk | N: Cashewnøtter | P: Peanøtt | S: Soya | SE: Sesamfrø | SK: Skalldyr | SL: Selleri | SN: Sennep | SO: Svoveldioksid og sulfitt